Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Meytal Cohen - vražedná kombinace půvabu a umu......

Meytal Cohen

je všestranou bubenicí žijící v Los Angeles. Narodila se a vyrůstala však ve městě Ramat - Gan v Izraeli, společně se šesti staršími sourozenci. Ve svém rodném městě vystudovala prestižní školu Blich High Shool, obor divadlo. Ve svých 18-ti letech našla zalíbení ve hře na bubny.

Poté, co byla propuštěna ze služby (Meythal sloužila dva roky u izraelských obranných sil), přesídlila do Los Angeles, kde nastoupila na místní Music Academy, aby se zdokonalila ve svém bubenickém umění. Jejími profesory byli takové světové špičky, jako Joe Porcaro, Ralph Humphrey, Michael Shapiro, Aaron Zerfaty, Randy Cook a Joey Heredia. Kombinace hudebních vlivů, které prostřed-nictvím svých učitelů vnímala přispělo k jejímu jedinečnému bubenickému stylu.

Meythal spolupracovala s mnoha světovými muzikanty, absoluvovala turné po USA, Jižní Americe a také po Evropě, dále spolupra-covala s některými z největších jmen hollywoodského hudebního průmyslu, např. NERD, Chromeo, Nelly Furtado, Metaphor a další.... Mimo jiné také vystupovala v mnoha televizních pořadech - "Jimmy Kimmel Live Show", "The Kerrianne Kennerly Show" (Australia), "The Heartbreak Kid" (Ben Stiller) a další.

V současné době se nejvíce soustředí a věnuje svému online projektu "Meythal", který má celosvětově masivní podporu, byl shlédnut milióny fanoušků a profesionálů v oboru z celého světa. Mezi nimi je např. Vinnie Paul (Pantera), Shavo Odadjian (System Of a Down), Jonas Åkerlund (hudební režisér Madonny, Beyoncé, Lady Gaga a dalších)....

Meythal je firemní hráčkou značek Vic Firth, DC California Drum, Soultone Cymbals a Behringer Microphones.

 více na jejím webu.