Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Bubenice, vol.1 Brooke C

Vážené kolegyně, vážení kolegové, rozhodl jsme se tak nějak jak to půjde provést vás světem holek, bubenic a to bez rozdílů z jaké země jsou, zda jsou slavné a úšpěšné, nebo zatím pouze talentované a na začátku své kariéry.

v díle číslo 1. vám v několika větách představíme mladý talent jménem Brooke Colucci, která si říká Brooke C......

Brooke C je velmi mladá bubenice, s hraním na náš oblíbený nástroj začala v 6-ti letech, kdy na oslavě narozenin viděla hrát na bicí místního bubeníka. Od té doby prosila rodiče aby ji koupili soupravu, ti dokázali odolávat pouze jeden měsíc a tak se pod stromečkem jedna taková skoro souprava a více hračka objevila. Hned na to jsem začala docházet na první soukromé lekce, říká Brooke, pan učitel se nenechal obměkčit mladou dívenkou a naučil mě jak hrát písničky a nepolevil ani v základech hudební teorie, což se mi hodí stále. 
 
Díky tátovi, který obdivoval velikány rockové a metalové hudby jsem se dostala k Black Sabbath či Led Zeppelin a od nich už to byl jen kousek k mým současným oblíbencům jako jsou Tool, Metallica, Godsmack a Sevendust.
 
V srpnu 2015 jsem si dala na You Tube svůj první klip, který zaujal a tak mám v současnosti téměř 176 500 odběratelů s téměř 12-ti milióny shlédnutů, což mě samozřejmě velice těší. V průběhu posledních let jsem získala podporu od firmy Meinl, kdy hraju na jejich činely Pure Aloy, dále pak na snare od firmy Predator Percussion, bicí soupravu a harware od firmy DW.
 
Moc bych si v budoucnu přála založit kapelu s lidmi mířícími stejným směrem jako já. Všechny zdravím a držte mi palce. Komu se má práce líbí, může mě sledovat na Facebooku, nebo na You Tbue, ahoj Brooke C