Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

David Klement - kdopak to je ? Stačí kliknout a už to budete vědět..

jak se zdá, tak úroven českého talentovaného bubenického dorostu je na stálém vzestupu a proto mi dovolte poukázat na dalšího mladého Čecha (Moraváka) propadlého onomu kouzelnému bum bum bum.

V Bučovicích u Brna, žije, studuje Gymnázium a pilně cvičí mladík jménem David Klement (David web. zde), který je bezesporu další nadějí naší - rozuměj České, ale i Česko-Slovenské bubenické budoucnosti. David je synovcem prvoligového bubeníka Pepy Cigánka (Pepa web. zde), který je nejenom strýcem, ale i osobním konzultantem. O Davidovi si můžete přečíst více na jeho stránce, nebo si klikněte třeba tady.

David to myslí s bubnováním vážně a za zkušenostmi se rozjel až do USA, kde absolvoval bubenický camp Big Drum Bonanza v Californii. Pod vedením lektorů Thomase Langa, Virgila Donatiho a Chrise Colemana splnil výukový program a nafasoval tak certifikát podepsaný šéfem campu Thomasem Langem. Gratulujeme Davide.

Já už budu stručný a přejdu rovnou k tomu, co nás všechny zajímá, jak to tomu klukovi vlastně jde ? No jde, posuďte sami :

nakonec si můžeme připomenout i loňské Drum Mastery - soutěž firmy SHURE, kde byl David vyhodnocen jako nejlepší za ČR