Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Obchodní podmínky

Prodávající - provozovatel serveru
Zbyněk Raab, Drumcenter.cz
Ratibořská 1602/95
747 05 Opava 5
IČO: 09178325,
DIČ: CZ8406205423
Tel.: +420 553 623 046
číslo bankovního účtu v Kč:
Česká spořitelna a.s. 5902788389/0800

číslo bankovního účtu v Euro:
Česká spořitelna a.s. 2095408293/0800
IBAN: CZ16 0800 0000 0020 9540 8293
BIC: GIBACZPX

Zodpovědná osoba: Zbyněk Raab

Kupující - zákazník
Fyzická nebo právnická osoba, která uskuteční objednávku zboží z nabídky na webu www.drumcenter.cz

Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Prodejce prohlašuje, že veškeré informace týkající se zákazníka a jeho transakcí uskutečněných na internetových stránkách provozovatele jsou zabezpečeny proti zneužití a bez souhlasu zákazníka nebudou předány třetí osobě. Osobní údaje zákazníků používá prodejce pouze pro své účely ve smyslu zákona č. 101/2001Sb a neposkytuje je třetím stranám. Tyto údaje podléhají přísné interní ochraně. Více o ochraně osobních údajů ZDE.

Objednávka
Kupní smlouva vzniká na základě objednávky, na jejímž základě je následně realizován prodej zboží. Objednávka se stává závaznou ve chvíli přijetí objednávky prodávajícím. Závazná objednávka musí obsahovat tyto základní náležitosti: jméno a adresu kupujícího včetně telefonu nebo emailu, množství požadovaných kusů přesně specifikovaného zboží, požadovaný způsob platby, způsob dodání zboží, cenu za zboží a přepravu. Objednávka je pokládána za závaznou pro obě strany.

Rezervace zboží
Rezervace zboží je možná po domluvě, v případě rezervace na dobu delší než 14 dní, je tato provedena oproti předem zaplacené záloze ve výši cca 20% z celkové hodnoty rezervovaného zboží - záloha je následně odečtena při fakturaci / prodeji. V případě propadnutí rezervace je záloha nevratná. 

Nákup bez DPH pro zákazníky EU (mimo ČR)
Pokud zákazník požaduje vystavit fakturu bez DPH, je nutné vyplnit v objednávce IČ a DIČ (registrované a platné v registru plátců DPH) a do poznámky k objednávce uvést požadavek "Vystavit fakturu bez DPH". Bez splnění těchto podmínek bude faktura vystavena standardně s DPH a po odeslání zásilky již není možné ji změnit.

Ceny zboží
Ceny zboží jsou stejné v eshopu i v kamenné prodejně, na některé druhy zboží může být momentálně uplatněna sleva, která je vždy časově omezena. Prodávající si vyhrazuje právo zrušit slevu, pokud je dané zboží vyprodáno.

Informace o zboží
Popis a technické specifikace zboží, které jsou uvedené na těchto internetových stránkách, vycházejí z informací výrobců a mohou se v průběhu času změnit. Prodávající si vyhrazuje právo tyto informace v případě potřeby aktualizovat či změnit. Chyby v popisech a technických specifikacích jsou vyhrazeny.

Dodání zboží
Dodávky objednaného zboží budou dle dostupnosti produktů a provozních možností prodávajícího realizovány v co nejkratším termínu. Doba dodání, která je uváděna na internetových stránkách prodávajícího, je pouze orientační a může se lišit od skutečné doby dodání. Dopravu na adresu určení zajišťuje prodávající, zásilka se zbožím je vždy pojištěna. Rozvoz zboží na území ČR a SK zajišťuje přepravní společnost DPD, nebo pošta. Konkrétního přepravce si zákazník volí sám dle svých preferencí při dokončování objednávky v kroku s názvem "doprava a platba".

Zrušení objednávky ze strany zákazníka
Kupující může zrušit svou objednávku, pokud ještě nebyla expedována. Zrušení se provádí buďto telefonicky na číslech +420 553 623 046, +420 608 883 757, anebo pomocí funkce "stornovat objednávku" u dané objednávky v seznamu zákazníkových objednávek. Pokud kupující zruší objednávku, za kterou je zaplacena záloha, nemá právo na její vrácení.

Zrušení objednávky ze strany prodávajícího
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku, nebo její část v následujících případech: 
1. Objednané zboží se již nevyrábí, nebo nedodává, nebo je dlouhodobě nedostupné.
2. Cena zboží se výrazným způsobem změnila, nebo byla chybně stanovena.

V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato vrácena v hotovosti, nebo převedena na jeho účet v nejkratším možném termínu.

Reklamace
Kupující má právo reklamovat zakoupené zboží dle zákona o ochraně spotřebitele § 13 zákona č. 634/1992 Sb.
Informace o tom, jak postupovat při reklamaci najdete ZDE 

Při mimosoudním řešení sporů má zákazník právo se obrátit na třetí stranu, kterou je Česká obchodní inspekce www.coi.cz

Odstoupení od kupní smlouvy 
Objednáváte-li jako soukromá osoba (nikoli tedy na IČO), máte dle § 53 odstavce 7 občanského zákoníku právo zakoupené zboží vrátit bez udání důvodu, a to do 14-ti kalendářních dnů od data převzetí zboží. Nárok máte i v případě, že objednávku učiníte po internetu s osobním odběrem. Možnost vrácení se nevztahuje na zboží, které podléhá autorskému zákonu (software, knihy, CD apod.) Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží k vyzkoušení. Zboží, které vracíte musí být kompletní (včetně příslušenství a veškeré dokumentace) a ve stavu, v jakém jste jej převzali při dodávce. Zboží nesmí být žádným způsobem byť nepatrně poškozené. Pokud se rozhodnete zboží vrátit, seznamte se prosím s obecnými podmínkami platnými na území ČR. Tyto podmínky najdete např. na webu ČOI. Zboží zasílejte zpět na adresu Drumcenter.cz, Ratibořská 1602/95, Opava 747 05. Ke zboží přiložte doklad o koupi, zboží vždy důkladně zabalte, aby nemohlo během přepravy dojít k jeho znehodnocení. Neposílejte zboží na dobírku, takovou zásilku nebudeme moct převzít. Doporučujeme Vám zboží pojistit! Jakmile zásilku obdržíme a jeho stav bude v souladu s podmínkami pro vrácení, vystavíme vám do 14-ti dnů opravný daňový doklad, na základě kterého Vám vrátíme částku zaplacenou za vrácené zboží v hotovosti na prodejně, nebo převodem na Váš bankovní účet. Zboží vám taktéž můžeme vyměnit za jiný typ zboží, pokud je částka jiného vybraného zboží nižší, rozdíl vám vrátíme na účet, pokud je částka vyšší, tak doplatíte pouze rozdíl. Náklady spojené s vrácením zboží hradí vždy kupující. Pokud si nebudete vědět rady, kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 608 883 757 nebo na e mailové adrese info@drumcenter.cz. Zboží můžete vrátit osobně, vše se vyřeší dohodou na místě, kde zvolíme tu variantu, která vám bude co nejvíce vyhovovat.
Více informací o výměně a vrácení zboží najdete ZDE

Zbyněk Raab, Drumcenter.cz