Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Způsoby plateb v rámci ČR a SK

Dobírkou
Zboží zaplatíte kurýrovi v hotovosti při převzetí. Při platbě v hotovosti si prosím připravte potřebný obnos, urychlíte tím předání zásilky. Dobírky v rámci ČR jsou v korunách, dobírky na Slovensko jsou účtovány v Eurech.

Platební kartou při převzetí
Zboží zaplatíte platební kartou kurýrovi při převzetí.

On-line platební kartou
Při zvolení platby kartou budete po odeslání objednávky vyzván k výběru typu platební karty a poté přesměrován na zabezpečenou platební bránu České Spořitelny, nebo společnosti Pay Pal kde zadáte údaje o platební kartě a následně provedete platbu.
Jakmile proběhne on-line ověření platby, objednávka se považuje za zaplacenou. Pokud se platba z jakéhokoliv důvodu neuskuteční a vy si budete přát změnit způsob platby například na bankovní převod, nebo na dobírku, tak nás prosím kontaktujte a my zařídíme vše potřebné.

Bankovním převodem
Při zvolení tohoto způsobu platby vám po dokončení objednávky bude zaslán e-mail s kopií faktury a se všemi potřebnými platebními údaji. Po připsání platby na náš účet bude zboží expedováno. Standardní bankovní převod obvykle trvá 1 až 2 pracovní dny.
č. účtu v CZK: Česká spořitelna 5902788389/0800
č. účtu v EUR: Česká spořitelna CZ16 0800 0000 0020 9540 8293 
   

Nákup na splátky
Pokud jako způsob platby zvolíte ESSOX – nákup na splátky, tak budete po odeslání objednávky přesměrováni na stránky splátkové společnosti, kde si splátky jednoduše sjednáte. Veškeré potřebné informace o splátkovém prodeji najdete ZDE.
*POZOR - nákup na splátky je umožněn pouze občanům ČR, nebo osobám s povolením k trvalému pobytu na území ČR, starším 18-ti let!

Hotově či kartou při osobním vyzvednutí
Pokud se rozhodnete vyzvednout zboží na naši prodejně, můžete jej zaplatit na místě v hotovosti nebo platební kartou.

PayPal
Zaplaťte jednoduše a bezpečně pomocí svého PayPal účtu.
POZOR - platba přes PayPal je zpoplatněná paušálem ve výši 3,40% z celkové ceny objednávky. Tento poplatek se vypočítává automaticky a je zobrazen vedle uvedeného způsobu platby.
Ve chvíli, kdy tento způsob platby zvolíte, je poplatek automaticky přičten k ceně objednávky.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.