Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Vy nás teda zásobujete pane Karfík....

Vy nás teda zásobujete pane Karfík....

(kdyby někdo náhodou nevěděl)

ano, je to tak u pana Tomáše Chmury ve škole je už zase veselo a my nemůžeme jinak, než jeho snahy podpořit, nakonec koho to nezajímá, nemusí klikat, že..... Tom nám i vám píše:

Milí přátelé, pokud Vám nevadí, že Vám občas posílám videoklipy mých žáků, zde je jeden unikát. Nejmladší žák mého oddělení, Vojta Dybal (7 let) nastoupil ke mně v září. TOTO září (po několika červnových konzultacích). Předtím už doma hrál s rodiči - aby všechny zásluhy nebyly jen na mně. Mnozí asi netušíte, jaké to je sedět před kamerami obklopen mikrofony. Já ano. Proto skládám Vojtíškovi hlubokou poklonu.

Milí přátelé, zatímco včera jsem rozeslal video roztomilého bubeníčka celému lidstvu, dnešní videoklip z mého oddělení je spíše pro hudební znalce, milovníky tvrdší hudby a přátele hudebky. Opět na něm exceluje můj pilný student Jonáš Mrva. Zdraví Tom Chmura.

 

za Drumcenter.cz jenom doplním, pánové učitelé, pokud máte podobné nahrávky, ale i jiné podněty pro bubenickou veřejnost, směle s tím k nám, rádi se zapojíme do propagace dobrých věcí ..........