Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Talentobraní 2017- vol.1 - Vojta Sedlák, Opava

Vítejte v Opavě, vítejte u prvního dílu nového občasníku, který jsme nazvali "Talentobraní", první sklizeň zahájíme právě doma v Opavě, kde nám žije mladý muž, talentovaný bubník, kterého jsme oslovili s tím, že nám o sobě něco napíše a Vojta, protože umí psát, nám napsal:

 
 
Ahoj,
jmenuji se Vojta Sedlák, jsem z Komárova (část Opavy) a je mi 15 let. Na bubny jsem se začal učit hrát, když mi bylo 7 let, mým učtelem je Patrik Benek, kterého jistě znáte s klipů z produkce Drumcenter.cz, mám asi šteští, protože určitě na nadarmo se říká, že dobrý učitel ja základ.
K bicím mě přivedly mé oblíbené hudební kapely, na kterých jsem vyrůstal např. AC-DC, Queen, Kiss, Judas Priest, Metallica nebo Led Zeppelin a další staré klasiky, ale někdy si rád poslechnu jazz a blues. Obrovskou sílu hrát a cvičit dál mi dávají mi oblíbení bubeníci, z českých to je viditělně třeba Miloš Meier a Patrik Benek. No a ze světových takové veličiny jako Buddy Rich, John Bonham, Tomas Haake, Eloy Casagrande.
 
 
V třinácti jsem založil svoji první kapelu, v které jsem byl nejmladší a stouto kapelou jsem zažil své první živé vystoupení, které s odstupem považuji tak trochu za dobrodružství, kapela už neexistuje, ale i ty první zkušenosti byly cenné a rád na ně vzpomínám. Ve čtrnácti jsem nahrál pro kapelu Helpness dvě písničky a později i koncert, také jsem byl členem dalších opavských kapel. V současné době jsem založil spolu s mým kamarádem novou kapelu Necessary a sám jsem zvědavý kam to dotáhneme.
 

 

Letos v únoru se na mě pousmálo štěstí, kdy mě oslovila Dona Michelle z ostravské kapely Kapriola, kdy jsem dostal nabídku na záskok za jejich kmenovou bubenici na koncertě v Lucerna music baru jako předkapela Limetalu. Byl to pro mě neuvěřitelný zážitek si zahrát na tak legendárním místě jako Lucerna. Mužete si tu atmosféru vychutnat spolu se mnou na tomto videu:
 

 

V budoucnu se rýsují dva koncerty s Kaprilou a také nějaký projekt s Donou Michelle. Chtěl bych také natáčet videa na svůj nový profil na Youtube. Také bych si chtěl najít stálou kapelu, se kterou bych jezdil pravidelné koncerty. Musím proto ale hodně makat, aby si mě někdo všiml. To je asi tak vše. Mám na facebooku svůj profil tak kdyby něco ozvěte se. Rád odpovím. Hudebníkům zdar !! Vojta Sedlák

 
P.S. rádi bychom uvedli na našich stránkách i další mladé talenty, pokud jími jste, nebo nějaké znáte a máte k dispozici prezentační materiál na odpovídající úrovni, napište nám na náš e mail , ahoj za Drumcenter.cz Ivo Honajzer