Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Sabian HHX Complex

Sabian rozšířil řadu činelů HHX Complex o čtyři nové modely v lichých velikostech.
„ Činely v lichých velikostech si získaly oblibu u mnoha bubeníků, kteří začínají hledat netradiční řešení jejich setu," - říká Mark Love, hlavní specialista. Products Sabian. "V procesu výzkumu a vývoje nových modelů bylo jasné, že to bylo tímto směrem půjdeme. “ 

Nové Crashe HHX Complex O-Zone 17 " a 19" jsou prvními "děrovanými" činely O-Zone od společnosti Sabian, které-jak firma ujišťuje-velmi dobře zapadnou do rodiny HHX Complex. Mimochodem, mají to být jedny z nejagresivnějších efektových činelů s logem značky, disponují tmavou barvou a výbušným atakem.

Nové Ride HHX Complex Medium 21" a 23" jsou, jak říká Mark Love, „jedny z nejsladších ride, jaké jsme kdy udělali. Mají kontrolovaný tón a charakter a budou se perfektně hodit do jakékoli sady činelů. Proces dvojitého tepání u nich dokázal vytvořit sladký a bohatý zvuk, který současně disponuje teplou a tmavou barvou, v souladu s artikulaci paliček."

Všechny nové modely budou dostupné v naturálním provedení se syrovými kopulemi, které jsou přítomny u celé řady HHX Complex.