Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

SAKAE Evolved

 

Japonská značka SAKAE se znovu objevuje na trhu s bicími nástrojmi a představuje Evolved - první sadu pod znovuzrozenou značkou Sakae Osaka Heritage.

připomeňme si, že značka Sakae Osaka Heritage byla založena na podzim roku 2019, poté, co společnost Korg převzala Sakae Drums (která před rokem pozastavila svoji činnost ). Produkty Sakae Osaka Heritage jsou samozřejmě vyráběny výhradně v tomto japonském městě a distribuovány po celém světě společností Korg.

Souprava Evolve je konstrukčně založena na profesionální sadě Sakae Almighty Maple. Shun Tsuji, přední výrobce bubnů této značky, říká: „Nakonec jsme vyráběli soupravy Almighty i v době, kdy Sakae prožíval drsné období, ale my stále věříme tomu, že to byl vynikající produkt. Když jsme navrhovali Evolve, věděli jsme, že musíme připravit stejně skvělý produkt a ještě ho o něco vylepšit . “ V zájmu zachování nejvyšší kvality bude výroba soupravy Evolved omezena jen na několik stovek kusů ročně. (o SAKAE Almighty Maple jsme v minulosti napsali toto).

Stejně jako v případě Almighty jsou bicí Evolve vyrobeny ze speciálního prvotřídního javoru, který je zodpovědný za dokonale vyvážený zvuk a bohaté harmonické tóny. Aby dosáhli správného efektu, řemeslníci společnosti pečlivě testovali stovky různých variací bubnů s různými kombinacemi tloušťky těla, hloubky, materiálů a tvarů. Společnost také spolupracovala s mnoha umělci z celého světa, aby zjistila, jak budou bicí fungovat v různých podmínkách, v souladu s „třemi zásadami“ produktů Sakae - zkouškou, zpětnou vazbou a zdokonalováním.


Technické paramentry Sakae Osaka Heritage Evolved:

- BD : 7-mi vrstvé o síle 7,2 mm - snížená tloušťka těla při zvýšení počtu vrstev
- FTT: 7-mi vrstvé o síle  6,4 mm - větší tloušťka pro tučnější basové zvuky
- TTT: 6-ti vrstvé o síle    5,6 mm - mírně zeštíhlená, aby se dosáhlo čistšího zvuku
- těžké mušle pro větší vibrace
- speciální podložky nohou basového bubnu, aby se zabránilo přenosu vibrací na buben
- TT jsou uchyceny speciálně vyvinutým systémem Cradle Mounting System, kdy jsou tomy uchyceny za spodní mušle bubnu.

trocha japonštiny nemůže uškodit