Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Nové snare Gretsch....

KEITH CARLOCK SIGNATURE SNARE DRUM

Když máte to štěstí spolupracovat s bubeníkem, který vystupoval s tak širokou škálou umělců, jako jsou Steely Dan, Toto, Wayne Krantz, James Taylor, Tal Wilkenfeld, John Mayer, Sting, Chris Botti a mnoho dalších ... je pro vás přirozená radost vyvíjet společně malý bubínek. 

základem bubínku je mosazný korpus s Vintage Patinou v rozměru 14 x 5,5",  síla mosazného plechu je 2 mm. Ke zvýšení dynamiky a rozsahu výšky tónu zvolil Keith 20-ti vláknové strunění, k tomu 45 stupňové úložné hrany, 4mm obruče Die Cast, klasická Gretsch mechanika strunění. Každý snare má uvnitř identifikační štítek určující rok výroby a každý je podepsán samotným Keithem.

 

 

GERGO BORLAI SIGNATURE SNARE DRUM

Gergo Borlai a Gretsch spolu vyvinuli nový přírůstek do kolekce kovových snare USA.Společně vytvořili to, co Gergo popisuje jako „citlivý, multifunkční, hlasitý a neomezený“ malý bubínek. 

základem je mosazný korpus 14 x 4,25", který je vyrobený zplechu o síle 1,2mm, má 45 stupňové úložné hrany, 20-ti vláknové strunění a 4mm Die Cast obruče, Lightning throw-off ™, blána Gretsch Permatone® Control Sound od Remo USA® a vnitřní identifikační štítek, kde je uveden rok výroby s podpisem Gergo Borlaie.