Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Tama Lil' John Roberts Signature

  

Během své třicetileté kariéry si Lil’ John Roberts zahrál s bezpočtem úspěšných umělců, čímž se stal jedním z nejžádanějších jazzových, R&B a popových bubeníků své generace. Jeho herní styl pokrývá širokou škálu žánrů, koncertoval s řadou ikon jako jsou Janet Jackson, Stevie Wonder, Herbie Hancock, George Duke, Quincy Jones, DJ Jazzy Jeff a The Fresh Prince (Will Smith), Queen Latifah, Michael Jackson a mnoho dalších.

  

  

Když přišla příležitost navrhnout svůj vlastní signature bubínek, veděl, že musí být extrémně univerzální a jednoduchý, přesto by měl disponovat jedinečnými parametry.

JR1455 Image 

Základem tohoto modelu je klasický ocelový korpus o síle 1mm, který je osazen 8mi mušlemi. Ten je vybaven ryze profesionálním hardwarem - obručemi die-cast pro ostrý attack, mechanikou Linear-Drive a struněním Carbon Steel s 20ti strunami pro svou jasnost a citlivost. Zcela unikátní jsou úložné hrany, které jsou na obou stranách vyplněny silikonem, který zvyšuje pevnost korpusu a zároveň tlumí nežádoucí přeznění. 

    

Zvuk bubínku je jasný, čistý a kontrolovaný s širokými možnostmi ladění. Nástroj je z limitované edice, produkce je omezena na 150 kusů celosvětově.

 

Bubínek máme již objednaný, cena bude 10 990 Kč vč. DPH. Bližší informace naleznete ZDE.

 

Specifikace:

- 1 mm ocelový korpus, úložné hrany jsou vyplněny silikonem

- rozměr 14" x 5,5"

- mušle MSL35BN

- ráfky Die-cast 

- mechanika strunění MLS50ABN / MLS50BBN

- strunění Carbon Steel 20 strun