Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Nové bubínky od Sonoru

 

"Dechberoucí síla, bezkonkurenční rozmanitost - řada Kompressor přeměňuje vzduch na čistou zvukovou energii, která bere dech již od prvního úderu." - takto Sonor popisuje svou novou sérii. Jedná se o plně profesionální kovové bubínky, které nyní doplňují portfolio značky.

 

 

Použitá technologie Optimum Shell Measurements (OSM) znamená, že průměr korpusu je nepatrně zmenšen, což zaručuje lepší kontakt úložných hran s blánou pro optimální rezonanci korpusu. Stálost ladění zaručuje systém TuneSafe, který pomáha udržet ladicí šrouby ve své pozici i za extrémních podmínek. Citlivá odezva, silný a charakteristický zvuk Sonor, široká škála materiálů a rozměrů dělají z těchto snarů opravdového dříče, který skvěle zapadne do všech hudebních žánrů.

 

 

Korpusy jsou vyrobeny z 1 mm oceli, 2 mm bezešvého hliníku nebo 1,2 mm mosazi a je na výběr jak z 13", tak 14" bubínků s různými hloubkami. Jsou osazeny 10-ti mušlemi (8-mi v případě 13"), jednoduchou, přesto bytelnou chromovanou mechanikou strunění, 2,3 mm ohýbanými ocelovými ráfky a blánami Remo USA. 

 

Všechny tři modely máme objednány ve všech rozměrech, bližší informace naleznete ZDE.