Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Jirka Malík opět po roce .... nějaký posun ?

Je to zhruba rok (viz. níže) , co nám náš drahý zásobovatel, kolega a velmi obětavý pan učitel poslal profil svého žáka Jirky Malíka, rok se sešel s rokem a Jirka natočil další dlouhé video a my jsme rádi, že vám jej můžeme odprezentovat, protože si to prostě zaslouží, pár slov pana učitele: 

Můj dlouholetý věrný student Jirka Malík teď překonal svůj vlastní rekord v mém Oddělení bicích nástrojů. Rekord v nejobtížnějším a nejdelším songu v dějinách. Je mi velkou ctí, že jsem se na tom mohl podílet jako zvukař. Můj vklad učitele však byl zanedbatelný, Jirka vše nastudoval sám. Krásná hudba, skvělý výkon! S úctou Tom Chmura

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení kolegové, na půdě naší ZUŠ vznikla další nahrávka s videem.

 
Můj žák Jiří Malík nejen hrál, ale rovněž provedl i střih videoklipu. Já jsem jen natáčel a mixoval zvuk. Myslím, že je to nejobtížnější part bicích, jaký kdy kdo na půdě našeho oddělení bicích nástrojů ZUŠ Ostrava-Hrabůvka hrál, Jirka má můj hluboký respekt.
 
Prosím, neberte jako výčitku či útok vy, kteří jste se jakkoli podíleli na tvorbě propozic soutěží ZUŠ, všechny vás mám rád a vážím si vás. Přesto si říkám, jestli není škoda, že Jirka s touto skladbou nemohl soutěžit. Myslím to je sólistické až až :-) Ale nic ve zlém, užijte si parádní muziku a šikovného bubeníčka. (Kolegovi R.M. se omlouvám za dvojšlapku, příště slibuji šestipaličkovou marimbu :-) :-) )
 
 

 
Příjemný listopad i prosinec přeje Tom Chmura.