Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Jaký byl WORKSHOP v Drumcenter.cz

 

přiznám se vám, že jsem už měl po hroznech workshopů a seminářů, které v posledních letech zahrnuly Českou republiku příliš nedoufal, že bychom mohli udlěat něco , co by " zhýčkanou a nakrmenou " bubenickou veřejnost přilákalo do naší od "civilizace" velmi vzdálené okresní vísky, když jsem v běžném přátelském tel. hovoru s Danom Šoltisem toto téma probírali, řekl jsem mu tak napůl v žertu, že pokud něco uděláme, potom se to bude bude týkat běžných záležitostí  jako např. "basa a bubny v běžném provoze" . A tak se i stalo a světe div se bylo plno až po dvěře, téměř 40 lidí, kteří, poslouchali, byli aktivní, velmi se diskutovalo a měli jsme pocit, že se jim to líbí, celý sešn jsme natočili, níže najdete krátký sestřih, bohužel bez průvodního slova, které prostě na nahrávce nebylo příliš slyšet, tak koho to zajímá, ten si klikne.

hodí se představit učinkující:

 

Vďaka jeho energickému, flexibilnému, ale zároveň citlivému bubenickému štýlu, patrí k veľmi vyhľadávaným bubeníkom na Česko-Slovenskej ale aj Európskej hudobnej scéne. Od roku 1999 žije v Prahe, kde študoval Jazzové Konzervatórium J.Ježka pod vedením legendárneho profesora Vladimíra Žižky a Vyššiu Odbornú Školu s jazzovým zameraním. V roku 2010 ukončil bakalárske štúdium na prestížnej Jazzovej Akadémii v Katowiciach (PL) V roku 2012 ukončil magisterské štúdium na prestížnej Jazzovej Akadémii v Katowiciach (PL)  

Absolvent bakalářského studia na Jazzové Akademii v Katowicích, studoval také Kozervatoř a Vyšší Odbornou školu Jaroslava Ježka v Praze.

a teď už záznam z akce: