Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

DRUM PHONIC LIVE AT DRIVE CLUB

zdravíme všechny příznivce dobré muziky, DRUMPHONIC, dnes už snad zavedená značka koncertoval za dohledu kamer a mikrofonů už téměř před rokem, nicméně pracovní vytížení Hanze Sedláře neumožnilo zpracovat tento záznam dříve, než v těchto dnech, proto nám dovolte abychom vám tento výborný projekt znovu připomenuli a nabídli kompletní play list koncertu ke zhlednutí, nejdříve několik slov k projektu samému:

Hudební projekt založený na instrumentální tvorbě. Především se zaměřuje na bicí soupravu a elektrickou kytaru za doprovodu ostatních nástrojů od klavíru až po celý symfonický orchestr. Veškeré skladby jsou vlastní tvorbou Hanze Sedláře a Davida Uhera. 
O arrange, orchestraci a celkovou hudební i zvukovou režii se stará Hanz Sedlář. První CD tohoto projektu nese název Walk on Mars. Obsahuje 11 skladeb různého žánru a podílelo se na něm kromě Hanze a Davida spoustu výborných muzikantů. 

David Uher - Kytarista a hudební skladatel. Je známý svou virtuózní technikou hry pohybující se na pomezí hudebních žánrů. V minulosti spolupracoval mimo jiné s V. Mišík a ETC, Jiří "Big Boss" Walter (Root). Ex člen kapely Dobrohošť. V současné době je ještě členem kapely Area 51 a součástí projektu Filharmonie Bohuslava Martinů - Rocksymphony.

Hanz Sedlář - hudební skladatel, bubeník, klavírista a zvukový režisér. Má 26 let a působí jako studiový hráč na bicí nástroje, skládá symfonickou i komorní hudbu a zabývá se hudební postprodukcí. Je oficiálním firemním hráčem značek Soultone-cymbals a Balbex.

LIVE AT DRIVE CLUB

play list

(* po kliknutí se vám otevře kompletní play list 12-ti skladeb)