Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Novinky u blán Evans.

Jste milovníky Vintage vzhledu a zvuku? Tak právě pro vás je určena nová řada blan Evans s názvem Calftone 56. Do dnešního dne byly v nabídce pouze blány na velký buben typu EMAD a EQ4, nyní byla nabídka doplněna o blány typu G1 ve všech velikostech. Další novinkou je blána Evans UV1 vyráběna pouze ve velikosti 14" pro snare bubínky.

Evans Calftone "56" - tato nová série blan se vrací 60 let zpět ke kořenům vzniku firmy Evans, tyto blány jsou syntetickou variantou tradičních blan, které se vyráběly z teletiny s klasickým vintage vzhledem a zvukem, ale při zachování vlastností stability ladění a odolnosti vůčí klimatickým změnám. Jejich tloušťka  je 10mil. a jsou ideální jak pro moderní soupravy, tak I pro soupravy vintage, kde blány Calftone vytěží ze sady to nejlepší. Blány jsou dodávány ve vintage krabicích a jsou označeny vintage "oldschool" logem.

jsou vyráběny v těchto variantách :

Typ EMAD: tento typ blány v sobě vyváženě kombinuje razanci, atak a basové frekvence. Blána je jednovrstvá, o síle 10-mil. (0,254mm), s implantovaným externím tlumením po obvodu. Jeho součástí jsou dva tlumící kroužky, pomocí kterých si můžete regulovat dozvuk a konkrétnost tónu.

Vyráběné rozměry: 16",18",20",22",24",26"

EQ4 Batter Drumhead - jednovrstvá blána o tloušťce 10-mil. (0,254mm), poskytuje teplý zvuk s množstvím basů, dřevitým atakem a dlouhou životností – vhodná pro použití jak naživo, tak i do studia. Šířka vnitřního tlumícího kroužku se liší v závislosti na velikosti blány, díky čemuž jsou snadněji kontrolovatelné blány velkého průměru i při nižším ladění. 

Vyráběné rozměry: 16",18",20",22",24",26"

G1 Clear Drumhead - G1 v sobě mísí jasný tón, sustain a citlivost. Tyto jednovrstvé blány o tloušťce 10-mil. (0,254mm) představují standart pro otevřený, expresivní zvuk. Při nízkém ladění kladou důraz na přirozený zvuk těla bubnu.

Vyráběné rozměry: 6",8",10",12",13",14",15",16",18",20"

 

Evans - UV1 - zcela revoluční blána EVANS UV1 v sobě skrývá patentovanou technologii ošetření pískové vrstvy UV zářením, která blanám zaručuje extrémní odolnost a stálost pískové vrstvy  spolu s dokonalým zvukovým vyvážení bez potřeby zvuk bubnu nšjak upravovat.

Hlavním endorserem blan UV1 je legendární bubeník Omar Hakim, který prohlásil: „UV1 mi dávají ostrý, plný tón při hraní na prostředek blány a hudebně vyvážená, harmonická přeznění při hře u okraje. Blánu není třeba nijak tlumit, hraje perfektně hned po natažení!“

Vyráběné rozměry: pouze 14"