Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

SOULTONE FAMILY - Jan Kylar, nový klip Dying Passion

"činely, které mají duši..."

Činely SOULTONE dovážíme na Český a Slovenský trh už několik let. Od první chvíle jsme si plně vědomi toho, že tato značka nefunguje podobně jako mnohé jiné značky, jejihž cílem je vrhnout na trh co největší množství litého kovu za co nejnižší ceny. Tato filozofie je jak vlastníkovi značky, tak i nám zcela cizí a naše cesta k prosazení kvality zn. Solutone na CZ-SK trzích je klidná, vyrovnaná a bez zbytečných tlaků na ekonomiku. Jsme velice potěšeni tím, že si činely Soultone získavají stále širší okruh příznivců, zejména hudebníků, kteří chtějí, aby jejich činely zněly moderně, měly trvanlivost a garanci vysoké kvality každého kusu. Jsme rovněž rádi, že máme mezi vybranými hráči takové umělce, jejichž příslušnost k naší "stáji" je pro nás velikou ctí.

Jan Kylar - DYING PASSION

Honza hraje na činely už nějakou dobu, tedy plně v souladu s naší filozofii, kdy nehledáme " tzv. firemní hráče podle výše slevy" , ale podle toho, zda na tyto činely hrát sami chtějí. Jan Kylar patří mezi ně a tak jsme jej po čase poprosili o to, zda by o sobě něco nanapsal, výsledek si přečtěte níže, zbývá už jen zařadit český přívlastek "Soultone, činely, které mají duši" prostě platí.

 

První seznámení s bicí soupravou proběhlo v roce 2003 a šlo nevyhnutelně o nástroj značky Amati. V průběhu asi 4 let jsem vystřídal několik "startovacích" kapel a přes Tamy Swingstar se dostal ke krásným bubnům Sonor S-Class. V roce 2007 jsem se ocitl v kapele Dying Passion, ve které působím doposud. S kapelou Dying Passion jsem nejprve nahrál desku "Absorb", která byla nominována na cenu Anděl v kategorii "Hard´n´Heavy" a zvítězila v publicistické anketě "Břitva" jako album roku. Následovala naše vystoupení s The Gathering, Die Happy, Evanescence či Europe. I další desky "Amplify" (2012) a "Transient" (2013) se dočkaly velmi pozitivních hodnocení. V prosinci 2016 vyšlo osmé řadové album, které nese název "Black Threads". K této skladbě vznikl pod taktovkou Michala Skořepy (Stroy) také úplně nový videoklip:

děkujeme Honzovi za pár slov a přejeme mu s činely Soultone tu nejlepší spolupráci

více informací na našem webu

Aktuálně využívám soupravu Pearl Masters MMX s bubínkem DC Custom drums a především kompletní sadu činelů Soultone, kde převažují modely "Vintage Old School patina", ale také klasické "Vintage" a "Gospel".

 

a dnes 7.3.2017 doplňujeme nový klip ke skladbě Pray