Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

E-drums v Drumcenter.cz

 

 

Elektonické bubnování, je samostatný, mnohdy mezi bubeníky kontroverzní obor, kterým jsme se dosud příliš do hloubky nezabírali.

Nicméně samotný vývoj příležitostí k hudebním produkcím, nebo potřeba cvičit a zkoušet bez přítomnosti hluku doprovázejícího hru na standartní bicí soupravu tlačí poměrně značnou množinu bubeníků do hlukové izolace tichých nástrojů. Dokonce i statisticky je prodej elektronických nástrojů už léta na vzestupu, v USA dokonce vysoce převyšuje prodej klasických bicích nástrojů.


U nás v České republice je prodej těchto nástrojů poměrně nízký, což bude způsobeno jednak poměrně vysokou cenovou hladinou, ale i malým technickým povědomím uživatelů. Proto jsme se rozhodli, že se pokusíme v této oblasti více angažovat a předvším česko-slovenského zákazníka aktivněji informovat o tom, co je na našem trhu k dostání, zvýšit skladovou nabídku, pokusit se nabídnout co nejlepší cenové hladiny, prostě máknout i v této oblasti.

Jak jistě mnozí víte, v tomto segmentu jsou dominantní značky ROLAND s V-drums, Yamaha se svými DTX, dále pak firma 2BOX a Pearl ePro, v nižších cenových hladinách pak firma Alesis, DDrum a KAT jejichž portfólia jsme zpracovali do našeho e shopu, což si můžete prohlédnout pouhým kliknutím logo uvedené značky.

 

I v tomto segmentu jsme se rozhodli, podobně jako u akustických bicích nástrojů nabízet pouze ty značky, kdy jsme přesvědčeni o tom, že je jejich kvalita na odpovídající úrovni. S cenami toho moc nesvedeme, ale pevně věříme, že se nám časem podaří vybudovat si pozici, která nám umožní vám nabídnout co nejlepší ceny. Pokud by jste měli nějaký nápad, dotaz či připomínku, neváhejte nás kontaktovat na naši tradiční emailové adrese: info@drumcenter.cz