Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Pearl Masterworks Series: URBAN

Pearl Masterworks serie - jsou bicí nástroje, které firma Pearl vyrábí na objednávku už mnoho let, zakázkové tzv. Custom nástroje v praxi znamená, že vám firma Pearl vyrobí přesně takové bubny, jaké si nadefinujete. Tradice a zkušenosti firmy jsou garanci toho, že vám vyrobí mistrovský nástroj se vším všudy co k tomuto pojmu náleží. Masterworks serie vychází především z toho, že za pomocí špičkových technologií, bohatého portfólia hardwarových prvků a bohatých zkušeností pracovníků továrny vyrobí doslova téměř vše co si navrhnete.

Mimo možnost definice vlastního nástroje nabízí od nynějška firma Pearl nástroje, které na základě mnohaletých zkušeností navrhli specialisté firmy. Jsou tedy připraveny čtyri druhy bicích souprav, kdy každá z nich disponuje korpusy, které byly navrženy a vyrobeny tak, aby byly zvukově připraveny pro daný druh hudební situace, pro kterou jsou určeny, jednotlivé nástroje dostaly jména, představme si tedy:

Pearl Masterworks Urban - korpusy této řady jsou kombinací tří dřevin, jde o 6-ti vrstvé korpusy složené ze 2 vrstev břízy, 2 vrstev gumovníku a znovu 2 vrstev břízy, celý korpus je pak vyztužen 4 vrstvými javorovými zpevňujícími prstenci, takto zhotovený korpus produkuje velmi silný, pulzující tón, který je velmi vhodný do moderní hudby od klubů po větší pódia