Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

DRUMPHONIC - ''Journey to Saturn'' - 2018

Zdravíme všechny příznivce instrumentální muziky!

S projektem DRUMPHONIC vydáváme nové album a rádi bychom vám nabídli možnost předobjednat si toto album a podpořit tak samotný vznik nového alba. Je to naše již druhé album a nese název ''Journey to Saturn''

 

Album už je kompletně natočené a připravené, bohužel ale na samotnou výrobu už nám nezbyly prostředky a proto jsme se rozhodli jít dnes velmi oblíbenou cestou ''crownfound kampaně''.

Nejenom, že bude album plné pestré hudby, ale taky bude obsahovat spoustu úžasných a originálních ilustrací od Jonáše Ledeckého, který je nakreslil právě pro naše album.

Pro pomoc s jeho realizací jsme si vybrali portál HitHit.com, díky kterému máte možnost zakoupit album předem a my tak zároveň získáme peníze, které na jeho výrobu tolik potřebujeme.

Video, které vám vše vysvětlí včetně ukázek. 

Odkaz na projekt, kompletní informace a seznam cen s možností přímé koupě alba ZDE.

Jak taková kampaň funguje?
Stanovíme si částku, kterou potřebujeme vybrat. V našem případě je to minimální částka na HitHitu a to je 50 000,-. Není to sice málo, ale vystačí to tak akorát na výrobu CD a nějaké náklady na natočení videoklipu.

Nabídneme vám různé balíčky, které si můžete předobjednat. Ty ihned můžete zaplatit formou online platby a my vám vámi vybraný a zaplacený balíček pošleme na vaši adresu, jakmile zrealizujeme výrobu.

Nebojte se, vše je bezpečné. Jde o léty prověřený způsob podpory mladých projektů. Pokud se částka nevybere, peníze se vám vratí zpět v plné výši. Pokud ale částku vybereme, můžete během září očekavat vámi vybraný baliček, který jste si zakoupili a hlavně budete mít skvělý pocit z toho, že jste podpořili náš projekt. Máte možnost podpořit nás v podstatě jakoukoli částkou od 100,-. Je to jen na vás!

Za Drumphonic mockrát děkujeme! Vaši instrumentální nadšenci - Hanz a David.