Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Bubenice, vol.2 - Kristina Schiano

Vážené kolegyně, vážení kolegové, rozhodl jsme se tak nějak jak to půjde provést vás světem holek, bubenic a to bez rozdílů z jaké země jsou, zda jsou slavné a úšpěšné, nebo zatím pouze talentované a na začátku své kariéry.

v díle číslo 2. vám v několika větách představíme bubenici jménem Kristina Schiani......


Ahojte, jmenuji se Kristina Schiano, je mi dvacet tři let a jsem bubenice samouk z Brooklynu, New York, abych mohla natáčet svá videa, musela jsem změnit svou ložnici na filmové a nahrávací studio. Neměla jsem kapelu, tak co jsem měla dělat, založila jsem si kanál You Tube a věnuji se propagaci své práce už 8 let, ale dnes mám 19 mil. shlédnutí a 240 000,_ odběratelů a to jsou slušná čísla.

 
Když jsem se chystala natočit své první video, neměla jsem tušení, jak takové video udělat, měla jsem jeden růžové digitální fotoaparát a o výsledku je škoda psát, ale časem, kdy jsem se hodně učila a inspirovala se u lidí jako jsou Cobus, Casey Cooper, Matt McGuire, Anika Nilles a mnoho dalších jsem se postupně začla lepšit až jsem se vypracovala na stávající úrověň.
 

 

V roce 2015 jsem navštívila výstavu NAMM show, kde jsem získala spoustu kontaktů a navázala vztahy se společnostmi, které dnes propaguju. Po návratu jsem se rozhodla investovat jak do studiového vybavení, tak jsem taky pronikla do toho, jak vlastně You Tube funguje a výsledek je tady. S velkou hrdostí tedy podporuji a jsem podporována značkami SJC, činely TRX, Vater paličky a v poslední době jsem se stála tváří Yamahy pro propagaci modulu EAD 10, což je zatím to nej, co se mi v životě podařilo. 

Pro vás, kteří čtete tyto řádky vám chci říci, že pokud jste ochotni tvrdě pracovat pro to, co máte rádi je možné dosáhnout až tam, kam si v této chvíli neodvážíte ani pohlédnout, zdraví vás Kristina. 

 

P.S: můžete mě samozřejmě sledovat na sociálních sítích: You Tube , FB a dalších, kde si mě snadno najdete