Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

Soutěž jak má být volume 4.-VYHLÁŠENÍ

vyzyvatel Daniel Šoltis

partner a sponzor soutěže

dodavatel skladby a porota + 1 (Zdeněk Bína, Frederik Janáček, Dano Šoltis a jeho brat Roman Vícha

SOUTĚŽ JAK MÁ BÝT vol.4 - KOLEGYŇE A KOLEGOVÉ ZABERTE A ZÚČASTNĚTE SE ! (ty ceny za to stojí !!)


Dano Šoltis - bubeník (web.) patřící ke špičce česko/slovenského bubenictva pro vás připravil hudební podklad (play a long), jde o skladbu z posledního alba skupiny - 123 min. (web.), které se jmenuje Les a skladba, kterou pro vás Dano s klukama připravil se jmenuje Tou.

skladbu si můžete stáhnout ve třech verzích:

1. verze - celá skladba ZDE

2. verze - skladba bez bubnů+ klik ZDE

3. skladba bez bubnů a bez kliku ZDE


nahrajte svůj klip se svou představou o tom, co do nahrávky jako bubeník vložíte, klip nahrajte na You Tube a na naši adresu: info@drumcenter.cz pošlete link na video, my jej budeme prezentovat tím, že bude vložen na tuto stránku, termín pro ukončení příjmu soutěžních klipů je 5.1.2021, poté výše zmíněná porota soutěžící vyhodnotí a určí vítěze, tentokrát bude oceněných mnohem více - celkem 13 soutěžících dostane cenné dary, viz. níže.


Drumcenter.cz ve spolupráci s firmou Zildjian připravili krásnou kolekci cen


linky na předchozí díly Volume 1.- Roman Vícha,  Volume 2. - Hanz Sedlář, Volume 3. - Pavel Bříza


VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE

1. David Lukšů
2. Vojta Sedlák
3. Šimon Hajdovský

na 4 až 13 místě bez určení pořadí se umístili

Jakub Šindler, Tomáš Novák, Antonín Jína, Marek Sablík, Jakub Eben, Petr Novák, Timotej Rajnoha, Stanislav Geci, Ján Fiala, Jakub Troniček


na 14 až 22 místě opět bez určení pořadí se umístili

Jiří Valdman, Rada Kubánek, Michal Vacek, Suchanek Adam, Jan Eliáš, Martin Kopecký, Radim Grunwald, Jakub Vašica, Tomáš Vrňata


Přátelé, moc a moc vám všichni děkujeme za to, že jste se zúčastnili této, dle nás zajímavé soutěže, velice si vážíme vaší snahy a úsilí, které do své prezentace vkládáte a je v podstatě nedůležité, na kterém místě jste skončili, myslíme si, že nejdůležitějším je zůčastnit se. Můžu vám prozradit, že už nyní chystáme Soutěž jak má být volume 5. kdy hodláme trochu přitvrdit.


POZOR důležité oraganizační upozornění, jak už asi víte, všichni účastníci soutěže obdrží od kapely -123 min. CD-čko a od Dana Šoltise signované paličky Balbex Hicory, proto prosím všech 22 soutěžících, aby na tento email zaslali svou poštovní adresu, nebo adresu depa DPD Pick Up kam vám zašleme slíbené ceny, samozřejmě je možné využít této pro vás dopravy zdarma a přikoupit něco, co aktuálně potřebujete, v tom případě si prosím vytvořte řádnou objednávku a do poznámky napište "Soutěž Volume 4" ! 


SOUTĚŽNÍ KLIPY

II. místo

 

I. místo

III. místo

tak a je konec, díky moc.......