Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 0

DC Custom Drums v provozu - LABe

Adam Jánošík a jeho nový projekt LABe

Ahoj kolegové, doba pandemická byla tak zlá, že i bubeníci začali točit vlastní desky. Takto to zní vtipně, ale není to tak úplně pravda. Písničky začaly vznikat už před lety a tyto prapodivné časy mi pouze umožnily konečně překonat neustálé pochybnosti, najít čas a pokusit se je natočit ve studiu. Vznikl tak (říkejme tomu) projekt, který jsem pojmenoval dle místa vzniku LABe. Radši tomu říkám terapie. Nejedná se o dezerci z mých domovských The Atavists, ani o hojení ublíženého ega, ale pouze o určitou ventilaci mého vnitřního já.

  

Jelikož si točím sám všechny nástroje, píšu texty atd., je to zdlouhavý proces, který doprovází neustálé vnitřní rozpory o kvalitě, ale ty snad překonám. Momentálně je venku první singl Dvě srdce – dvě hlavy a celá deska bude následovat tento rok. Klip točili Michal Pekárek a Nathan Šimčík.

 Ačkoliv mám k dispozici několik souprav, vždycky primárně koukám na faktor, co jdu točit za muziku. Tentokrát jsem potřeboval HUGE SOUND, takže jasná volba DC Custom 26, 13, 16, 18. Můj signature set z dílny Ivo Honajzera doplněný různými snare bubínky, nejvíce anglickým březovým bubínkem řady Premier Soundwave 78´ 14 x 8. Tomy obuty na milované Remo Emperor Coated, Kick na Powerstroke 3 clear. Vše se chová naprosto dle očekávání. Výsledkem je opravdu „velký“, teplý, kulatý zvuk. Co se týká činelů, vše výhradně Zildjian K (většinou Dark Thin). Tady není potřeba dál mluvit. Snad možná zdůraznit jedinečnost 15“ Sweet Hats. Ta je opravdu skvělá a dá Vám naprosto vše!!! Tolik technické okénko.

Budu rád, když navštívíte internetové plavební kanály LABe, zůstaňme ve spojení, všem přeji parádní jaro plné hraní na cokoliv a s kýmkoliv a neztrácet chuť a náladu, i když to teď není vždy lehké.

S upřímným bubenickým pozdravem Adam Jánošík

 

https://www.labemusic.com